Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat luni că înfiinţarea unei comisii pentru modificarea legislaţiei privind securitatea naţională este utilă, deoarece unele legi din domeniu sunt din anii ’90 şi „trebuie puse în acord cu noile realităţi politice şi cu noile ameninţări la care România trebuie să facă faţă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că e util să avem o comisie care să analizeze propunerile de modificare legislativă, având în vedere că sunt multe legi care datează cred că de la începutul anilor '90 şi ele trebuie puse în acord cu noile realităţi politice şi cu noile ameninţări la care România, la fel ca şi alte ţări din UE şi membre NATO, trebuie să facă faţă", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat, luni, că va fi înfiinţată o comisie specială pentru modificarea legislaţiei privind securitatea naţională, precizând că nu şi-au propus încă un termen limită până la care să fie finalizat proiectul de modificare.

Liderul PSD a menţionat că este vorba despre modificarea a 15 legi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.