Nicolae Bănicioiu a susţinut, joi, la ieşirea din sediul PSD, că CEx nu are cum să nu îi valideze candidatura la funcţia de preşedinte executiv al partidului şi şi-a exprimat speranţa că va câştiga cel mai bun, ”nu neapărat cel dorit de şefi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sper ca într-adevăr sâmbătă să fie o competiţie corectă, o competiţie a proiectelor şi sper ca cel mai bun să câştige, nu neapărat cel dorit de şefi. (...) CEx nu are cum să nu-mi valideze această candidatură, din multe motive. În primul rând, pentru că sunt un vechi pesedist, poate chiar mai vechi decât mulţi din CEx. În al doilea rând, criteriile acelea încă nu sunt foarte clare, din punctul meu de vedere”, a afirmat Bănicioiu.

El a spus că a depus şi o hârtie de la Organizaţia PSD Brăila, care îl susţine.

”Niciunui membru PSD nu i se poate refuza nici accesul, dacă ocupă o poziţie de conducere sau de reprezentare a PSD, în sala de congres, nu i se poate refuza nici accesul la candidatură”, a susţinut el.

”Domnul Dragnea cred că susţine pe toată lumea, inclusiv pe mine, şi pe doamna Andronescu, şi pe doamna Dăncilă. (...) Domnia sa sunt convins că va susţine toţi membrii vechi de partid, camarazii de arme ai domniei sale, cu care a trecut prin multe bătălii electorale. (...) Cred că şi pe domnul Codrin Ştefănescu îl va susţine domnul Dragnea”, a mai declarat Bănicioiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.