Muzicianul britanic Sting a înregistrat un album împreună cu interpretul de origine jamaicană Shaggy, iar discul va fi lansat în luna aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Albumul cu influenţe caraibiene „44/876” urmează să apară pe 20 aprilie, iar primul single, „Don’t Make Me Wait” a fost lansat miercuri.

Colaborarea a început la Los Angeles, vara trecută, când Sting l-a întâlnit în studio pe Shaggy, potrivit unul articol publicat de revista Rolling Stone.

„Mereu am simţit o atracţie faţă de insulă”, a spus Sting, care l-a descris pe Shaggy drept „Papa din Jamaica”. 

Muzicianul a adăugat: „Cel mai important pentru mine în orice gen de muzică este elementul supriză. Şi toată lumea este surprinsă de această colaborare. Suntem suprinzători”.

Cei doi au fost prezentaţi de managerul lui Sting, Martin Kierszenbaum, care a colaborat cu Shaggy în trecut. Se pare că Sting a fost impresionat de câteva cântece la care lucra jamaicanul şi l-a surpins pe cântăreţ când a apărut în studio. „Mi-am spus: Drace, am avut dreptate! Dumnezeu zice că este hit”, a afirmat Shaggy referitor la prima interacţiune cu Sting.

„44/876” a fost înregistrat împreună cu artişti ca Robbie Shakespeare de la Sly and Robbie, Aidonia, DJ Agent Sasco şi chitaristul lui Sting, Dominic Miller.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.