Axl Rose, solistul trupei rock americane Guns N' Roses, consideră că actuala administraţie de la Casa Albă reprezintă „etalonul de aur din Statele Unite a ceea ce poate fi considerat ruşinos”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu câteva zile înainte ca volumul „Fire and Fury: Inside the Trump White House", de Michael Wolff, să fie lansat, şi după ce preşedintele Statelor Unite a fost din nou criticat vehement pentru afirmaţiile şi deciziile sale, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders, a făcut mai multe precizări.

„Este ruşinos şi caraghios”, a spus Sanders, la CNN, la adresa criticilor lui Donald Trump, care contestă capacitatea mintală a preşedintelui de a conduce ţara. „Dacă ar fi fost nepotrivit, probabil că nu ar fi stat acolo, nu ar fi înfrânt cel mai calificat grup de candidaţi pe care l-a avut Partidul Republican”, a continuat ea.

În două mesaje publicate vineri pe Twitter, liderul trupei Guns N' Roses a scris: „Împreună cu alte câteva adjective condescendente, actuala Casă Albă nu are loc să numească pe nimeni ruşinos. Casa Albă este actualul etalon de aur din SUA a ceea ce poate fi considerat ruşinos”.

Nu este prima dată când Axl Rose critică administraţia lui Trump, el făcând mai multe remarci în ultimul an la adresa preşedintelui.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.