O fată de 11 ani şi-a pierdut viaţa în noaptea de joi spre vineri într-un accident rutier produs pe DN 10, la ieşirea din localitatea buzoiană Sătuc, poliţiştii făcând investigaţii după ce la locul accidentului au fost găsite doar trupul neînsufleţit al copilului şi maşina avariată, nu şi şoferul vehiculului. În urma investigaţiilor poliţiştii au stabilit că şoferul maşinii este un bărbat de 27 de ani, care nu avea permis de conducere şi care băuse. În acest caz, a fost întocmit dosar penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - "Referitor la accidentul rutier produs pe DN10, în urma verificărilor a reieşit că un bărbat de 27 de ani, din Greceanca, a condus un autoturism pe DN10, în localitatea Sătuc, iar pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, a ieşit în afara carosabilului unde a acroşat o conductă de distribuţie gaze naturale, ulterior răsturnându-se. Din impact a rezultat decesul unei minore în vârstă de 11 ani, din Cândeşti", anunţă Poliţia.
 
Şoferul nu deţine  permis de conducere iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat ca avea o concentraţie de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
 
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.
 
Surse din rândul anchetatorilor afirmă că maşina este un Audi înmatriculat în Neamţ. Aceleaşi surse declară că fetiţa şi şoferul maşinii aveau acelaşi nume de familie însă nu se cunoaşte încă eventuala relaţie de rudenie. De asemenea, fetiţa era îmbrăcată sumar, iar trupul ei a fost găsit în afara maşinii.

- Iniţial, din primele date oferite de IPJ Buzău, accidentul s-ar fi produs în jurul orei 2.00, când un autoturism care se deplasa dinspre Berca spre Buzău a pierdut controlul direcţiei de mers, a lovit o conductă de gaze pe care a fisurat-o şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma impactului, o fata de aproximativ 11 ani a fost aruncată din maşină şi a murit pe loc.

La sosirea la faţa locului a poliţiştilor, aceştia nu au mai găsit pe nimeni altcineva.

Oamenii legii au demarat cercetări pentru a afla identitatea victimei şi ce s-a întâmplaty de fapt şi iau în calcul două ipoteze: fie la volan s-a aflata chiar minora care a decedat, fie maşina a fost condusă de altcineva care a fugit după ce a văzut urmările accidentului pe care l-a provocat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.