Florin Jianu, preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), a fost ales joi, la Bruxelles, vicepreşedinte al Uniunii Europene a Artizanatului şi IMM-urilor (UEAPME) pentru perioada 2018-2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), este singura organizaţie patronală din România membră UEAPME.

”În urma alegerii prin unanimitate de voturi, Florin Jianu se alătură şi anul acesta bordului UEAPME compus din 20 de vicepreşedinţi, membri ai celor mai importante organizaţii de IMM-uri din Europa, în activitatea de susţinere a mediului antreprenorial la nivel european şi de trasare a principalelor direcţii de acţiune în acest sens”, arată un comunicat al CNIPMMR.

Joi a avut loc la Bruxelles Adunarea Generală a Uniunii Europene a Artizanatului şi IMM-urilor (UEAPME), în cadrul căreia au avut loc alegerile pentru funcţiile de vicepreşedinti ai organizaţiei pentru perioada 2018-2019.

“Mandatul primit pe cei doi ani vine în contextul în care pentru România, atât 2018, cât şi 2019, vor fi doi ani cu o încărcătură specială atât socială cât şi economică. Îmi propun ca România, prin organizaţia pe care o reprezint, să îşi aducă contribuţia în cadrul temelor europene şi să genereze pro-activ subiecte şi politici noi menite să vină în sprijinul IMM-urilor. Voi lupta pentru impunerea unui mecanism comun de creare a unei companii europene, voi susţine digitalizarea ca modalitate strategică şi de securitate şi voi continua să militez pentru conturarea unui mediu de afaceri favorabil dezvoltării şi funcţionării întreprinderilor mici şi mijlocii”, spune Florin Jianu, preşedinte al CNIPMMR.
 
În UEAPME sunt 64 de organizaţii membre din 34 de state şi reprezintă 12 milioane de IMM-uri cu peste 55 de milioane de angajaţi la nivelul întregii Europe.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.