Pro TV a lansat, vineri, melodia tradiţională de 1 decembrie, intitulată în acest an „RomânEşti, oriunde ai fi”, însoţită de un videoclip, prin care marchează împlinirea a 22 de ani de la lansarea televiziunii, precum şi Ziua Naţională a României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Melodia „RomânEşti, oriunde ai fi!” a fost compusă şi orchestrată de Smiley, Şerban Cazan, Dorian Micu şi Alexandru Stancu, din echipa HaHaHa Production, iar videoclipul a fost filmat cu multe dintre vedetele Pro TV, pe parcursul unei întregi zile. Andreea Esca, Andi Moisescu şi Pavel Bartoş au devenit cântăreţi cu această ocazie, ei aducând la viaţă versurile piesei muzicale alături de Andra, Despot, Loredana şi Smiley, informează Pro TV.

„E o provocare să compunem songul Pro TV pentru 1 decembrie, însă o facem cu mult drag, iar inspiraţia vine cât se poate de firesc. După «Fii de România» şi «Fii TU România», am compus cu mult entuziasm şi bucurie «RomânEşti, oriunde ai fi!» împreună cu echipa HaHaHa Production. E o piesă ritmată, cu un mesaj pozitiv, care sper să se regăsească pe buzele românilor de pretutindeni. E despre ei şi despre a merge mai departe şi de a lupta, indiferent de încercările din viaţă. La mulţi ani, români! La mulţi ani, Pro TV!”, a declarat Smiley.

Pro TV a lansat, vineri, şi o platformă online, romanesti.protv.ro, menită să aducă românii de pretutindeni în acelaşi loc, uniţi de acelaşi cântec şi aceleaşi valori. Fiecare român care are peste 18 ani se poate filma cântând versurile, refrenul sau tot cântecul „RomânEşti, oriunde ai fi!” până la sfârşitul lunii decembrie, iar Pro TV va face un videoclip în care personajele principale sunt chiar românii din orice parte a lumii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.