Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a susţinut, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că, cel târziu la 15 ianuarie, va fi operaţionalizată unitatea de implementare a proiectului construcţiei autostrăzii Ploieşti-Braşov, premierul Mihai Tudose replicând: ”Aşa să vă dea Dumnezeu!”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul i-a cerut ministrului Transporturilor să dea un ”raport de progres” în privinţa autostrăzii Ploieşti-Braşov.

”La Ministerul Transporturilor s-a efectuat o foaie de parcurs foarte concretă, un plan de măsuri cu termene, care v-a fost prezentat, cu care aţi fost de acord. Astăzi vă supunem aprobării memorandumul pentru împrumutul de 35 de milioane de euro, care în principal este pentru efectuarea de analize, studii geotehnice, topografice, de mediu, exproprieri, documentaţii tehnico-economice, şi vă informez că, cel târziu la data de 15 ianuarie, unitatea de implementare a proiectului va fi operaţionalizată şi în stare de funcţiune”, a afirmat Felix Stroe.

”Aşa să vă dea Dumnezeu să fie!”, a replicat premierul Tudose.

Guvernul are pe ordinea de zi un memorandum cu tema ”Acordul de principiu pentru contractarea unui împrumut, în valoare de până la 35 mil. EUR, de la Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, pentru sprijinirea activităţilor preliminare realizării proiectului de construcţie a autostrăzii Ploieşti-Braşov”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.