Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, duminică, după meciul cu CSM Poli Iaşi, scor 1-0, că nu înţelege de ce oaspeţii au făcut scandal doar pentru un aut. El a menţionat că Juan Culio va deveni secundul său atunci când se va retrage din activitatea de fotbalist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună. Am dominat de la un capăt la altul, am controlat jocul. Nu înţeleg de ce este atâta scandal, noi am avut cinci penaltiuri meciul trecut, şi acum pentru un aut... Eu am văzut că nu a influenţat rezultatul. Dacă te plângi de un aut înseamnă că am ajuns de râs", a spus Petrescu la Digi Sport.

El a vorbit şi despre faptul că oaspeţii aveau pregătite tricouri cu mesajul "Vrem arbitraj corect": "Şi noi vrem la fel, păcat că nu am avut şi noi tricouri".

Dan Petrescu a declarat că Juan Culio va fi secundul său peste câţiva ani. "Culio o să fie antrenorul meu secund când se va lăsa de fotbal. Nu ştiu când, în doi-trei ani. Chiar el a venit cu propunerea".

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CSM Poli Iaşi, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, la care de la oaspeţi tehnicianul Flavius Stoican a fost trimis în tribună în repriza a doua.

Stoican a fost trimis în tribună de centralul George Rădulescu în minutul 63 pentru proteste vehemente după ce Deac a marcat unicul gol al partidei, în minutul 62.

Flavius Stoican a refuzat iniţial să părăsească zona tehnică şi chiar jucătorii săi au stat un timp la marginea terenului, nedorind să reia jocul. Însă în cele din urmă tehnicianul a plecat. După plecarea lui Stoican, staful său a scos tricouri cu mesajul “Vrem arbitraj corect”, dorind să protesteze. Protestul s-a încheiat după scurt timp şi jocul s-a reluat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.