Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa a demarat o anchetă la o şcoală din localitatea Ulieşti după ce doi elevi s-au îmbrâncit, iar unul a căzut şi s-a lovit puternic cu capul de gresie, intrând în comă. La spital, copilul de 13 ani şi-a revenit, încă medicii au constatat că are un hematom şi s-ar putea să aibă nevoie de o intervenţie chirurgicală. Copilul a fost transferat la Spitalul Obregia din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Dâmboviţa, profesorul Valentin Stancu, a declarat, miercuri, pentru News.ro, că s-a dispus o anchetă în urma unui incident produs pe holul şcolii din satul Croitori, structura a scolii gimnaziale Ulieşti.

Un elev în vârstă de 13 ani s-a certat cu un coleg cu un an mai mare, iar acesta din urmă l-a împins pe holul şcolii, băiatul de clasa a saptea lovindu-se puternic cu capul de gresie. Imediat după lovitură, copilul a intrat în comă.

Profesorul de serviciu se afla pe holul şcolii dar nu a avut timp să reacţioneze si să-i despartă pe cei doi, dar a sunat la 112.

Potrivit lui Stancu, băiatul a fost dus iniţial la Spitalul Judeţean de Urgenţă Targovişte, iar medicii de la această unitate au decis transferul la Spitalul Obregia din Capitală.

Copilul şi-a revenit din comă, însă are un hematom la cap, iar medicii iau în calcul posibilitatea să fie supus unei intervenţii chirurgicale, le-au spus părinţii celor de la ISJ Dâmboviţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.