Realizatorul Radu Moraru a fost destituit de la Naşul TV şi din toate funcţiile deţinute la societatea deţinătoare a licenţei de televiziune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat care rulează joi la postul TV, Radu Moraru a fost destituit din toate funcţiile deţinute la Naşul TV şi la firma Naşul, Prietenii de Pretutindeni şi Asociaţii SA deţinătoare a licenţeiTV.

 "Radu Moraru nu mai reprezintă în niciun fel televiziunea Naşul TV", se mai arată în mesaj.

Conform Pagina de media, persoana care reprezintă legal televiziunea Naşul TV este Paul Alexandru Moraru, care nu are nicio legătură de rudenie cu Radu Moraru şi care este preşedinte al Consiliului de Administraţie.

Potrivit unor surse citate de Pagina de Media, decizia Adunării Generale a Acţionarilor de a-l destitui pe Radu moraru este din luna iunie. Conflictul dintre Radu Moraru şi Paul Moraru a pornit de la sumele de bani, totalizând 200.000 de euro, pe care Paul Moraru le-ar fi pus la dispoziţia lui Radu Moraru pentru staţia TV.

Paul Moraru l-a acuzat pe Radu Moraru că a folosit discreţionar şi în interes personal banii.

Radu Moraru a contestat în instanţă hotărârea AGA prin care a fost destituit, dar a pierdut procesul, rezultatul fiind comunicatul făcut public joi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.