Corul Naţional de Cameră "Madrigal - Marin Constantin" organizează o preselecţie naţională pentru artişti lirici (sopran, alto, tenor şi bas) pe 30 octombrie, de la ora 14.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Condiţia obligatorie pentru înscrierea la preselecţie este dovada că participanţii urmează cursurile unei facultăţi de muzică sau sunt absolvenţi ai acesteia.

Formularul de înscriere la preselecţie este disponibil pe site-ul instituţiei, www.madrigal.ro. Informaţii suplimentare se pot solicita la adresa de e-mail contact@madrigal.ro.

Preselecţia va avea loc la sediul instituţiei (în incinta Sălii Palatului) din str. Ion Câmpineanu nr. 28 Corp C, Et. 3, Sect. 1, Bucureşti.

Candidaţii vor pregăti pentru preselecţie: probă de vocalize, o lucrare vocală la alegere, probă de solfegiu la prima vedere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.