Mijlocaşul echipei FCSB Dennis Man a remarcat după derbi lispa de agresivitatea a dinamoviştilor, atât de evidentă în timpul mandatului tehncianului Cosmin Contra. Cu Vasile Miriuţă pe bancă, jucătorii de la FC Dinamo nu au încasat niciun cartonaş galben în meciul de duminică, în timp ce rivalii au avut patru avertismente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Exersăm la antrenament fazele fixe. Mă bucur că am reuşit să centrez pentru Momci şi că a dat gol. Eu zic că diferenţa a fost făcută de acea fază fixă şi de determinare. Ne aşteptam să fie mai agresivi şi să joace mai dur. Nu am tremurat după ce Budi a ratat penaltiul", a spus Man, la Telekom Sport. 

Formaţia FCSB a învins Dinamo, scor 1-0 (1-0), în derbiul din etapa a XII-a a Ligii I, disputat pe Arena Naţională. Unicul gol al meciului a fost marcat de Momcilovici, în minutul 31, după un corner executat de Man. Budescu (FCSB) a ratat un penalti, în minutul 76.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.