Câteva zeci de şoferi din judeţul Galaţi au protestat cu maşinile, duminică, pe DN 24D, pentru a atrage atenţia autorităţilor asupra stării drumului, cu gropi şi denivelări, ei solicitând asfaltarea şoselei naţionale, montarea de indicatoare rutiere şi înfiinţarea unor benzinării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Şoferii protestatari s-au mobilizat pe Facebook şi s-au strâns pe DN 24 D, în zona Pădurii Gârboavele, de unde au pornit cu maşinile, cu viteză redusă, până în comuna Văleni.
 
Cei prezenţi la acţiunea de protest s-au plâns de starea drumului, spunând că din cauza gropilor şi denivelărilor îşi strică maşinile. Totodată, ei au pus pe geamurile maşinilor afişe cu mesaje precum "Vă rugăm asfaltaţi drumul" şi "Ne-am săturat de gropi şi de nepăsare".
 
"Am iniţiat protestul pe Facebook, exasperaţi de starea deplorabilă a drumului, pentru că de 25 de ani se fac numai peticiri, dar niciodată nu se asfaltează. Suntem nemulţumiţi că nu există servicii pe acest drum, respectiv nu este nicio benzinărie, iar acolo unde s-au mai făcut cârpeli calitatea asfaltului este foarte proastă. De pildă, acum două săptămâni s-au acoperit nişte gropi, dar asfaltul a sărit", a afirmat unul din protestatari, Florin Vlad, din comuna gălăţeană Cuca.
 
El a spus că vor fi iniţiate noi proteste până când CNAIR va asfalta drumul.
 
Protestul nu a fost autorizat, iar un echipaj de Poliţie i-a însoţit pe şoferi pe tot trasel, atrăgându-le atenţia să nu blocheze drumul.
 
DN 24 D face legătura între Galaţi, localităţile Cuca, Văleni şi Bârlad.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.