Jucătorul formaţiei Astra Giurgiu Romario Moise, autorul golului din remiza 1-1, cu FCSB, a declarat, sâmbătă seară, că antrenorul Edward Iordănescu le-a cert să joace cu personalitate şi să facă presing. El crede că Astra putea chiar să câştige pe Arena Naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne bucurăm pentru fiecare punct, mai ales pentru cele în deplasare. Ni s-a cerut să jucăm cu personalitate, să avem încredere în noi, să facem presing sus, pentru că terenul arăta foarte prost şi se pare că ne-a ieşit în prima repriză, Am marcat repede şi cred că se putea şi mai mult. Eu cred că se simte şi oboseala, chiar dacă au fost multe schimbări în primul 11, cu toţii am jucat, suntem majoritatea care am jucat cu Chiajna, astfel că şi oboseala a contat. Eu încerc să dau tot ce am mai bun de ficare dată când intru pe teren, nu contează cu cine jucăm. Sunt bucuros pentru primul meu joc din Liga I, mai ales că am marcat împotriva Stelei, una dintre cele mai titrate echipe", a declarat Moise, la Dolce Sport.

Fotablistul a explicat şi cum a primit prenumele Romario: "Părinţii mei sunt iubitori de fotbal şi m-am născut în 1994, când Brazilia a câştigat campionatul mondial şi Romario a fost printre cei mai buni."

Formaţia FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, sâmbătă, pe Arena Naţională, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a VI-a a Ligii I. Giurgiuvenii au evoluat în zece din minutul 82, când a fost eliminat Alex Ioniţă.

Pentru FCSB a marcat Gnohere '64, iar pentru Astra a înscris Moise, în minutul 7.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.