Cei doi turişti daţi dispăruţi marţi si căutaţi de către autorităţile din judeţul Argeş au fost găsiţi în cursul după-amiezii. Potrivit echipelor de intervenţie, ei campaseră pe munte, într-o zonă fără semnal, şi din acest motiv rudele nu i-au putut contacta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipele formate din jandarmi, poliţisti si salvamontişti i-au găsit, marti după-amiază, pe cei doi turişti ale căror rude ceruseră ajutorul autorităţilor, spunând că nu îi pot contacta de două zile.

Turiştii, un bărbat în vârstă de 37 de ani si prietena sa în vârstă de 38 de ani, ambii din Galaţi, campaseră pe munte şi nu au putut fi contactaţi întrucât se aflau într-o zonă fără semnal la telefonul mobil.

Tatăl bărbatului a fost cel care a solicitat sprijinul autorităţilor.

Echipe formate din jandarmi şi poliţişti au început cercetările după ce tatăl bărbatului a sunat şi a spus că cei doi plecaseră dinspre Vârful Leaota către Crucea Albastră duminică, iar de atunci nimeni nu mai ştia nimic despre ei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.