Peste o mie de persoane, între care şi ministrul Carmen Dan, au participat, duminică, la înmormântarea poliţistului care a fost înjunghiat mortal într-o gară din Suceava. Ministerul de Interne le-a promis poliţiştilor că va discuta cu ei despre condiţiile în care lucrează şi că se vor lua măsuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Peste o mie de persoane – membrii ai familiei, colegi, cunoscuţi şi prieteni – l-au condus, duminică, pe ultimul drum pe Sorin Vezeteu, poliţistul ucis în Gara Burdujeni de un tânăr care a declarat că urăşte poliţiştii.

Ceremonialul a început la biserica unde a fost depus trupul neînsufleţit al poliţistului şi a continuat la Dumbrăveni. Sorin Vezeteu a fost înmormântat cu onoruri militare.

Între cei care au participat la slujbă s-a aflat şi ministrul de Interne, Carmen Dan, care le-a promis poliţiştilor că va discuta cu ei despre condiţiile în care lucrează şi că se vor lua măsuri.

Pe pagina oficială de Facebook a Ministerului de Interne a fost postat mesajul: ”Eroii nu mor niciodată! Peste 1.000 de oameni l-au condus astăzi, pe ultimul drum, pe colegul nostru Sorin Vezeteu, poliţistul erou ucis mişeleşte în gara din Burdujeni. Noi, colegii tăi, nu te vom uita niciodată! Sincere condoleanţe familiei!”

FOTO - Facebook CFR Infrastructura
FOTO - Facebook CFR Infrastructura

Poliţistul Sorin Vezeteu a fost ucis în Gara Burdujeni, joi seară, fiind înjunghiat de către un tânăr de 23 de ani, care i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit.

La o examinare sumară a cadavrului poliţistului, anchetatorii au constatat că acesta are peste 20 de lovituri pe corp, însă lovitura fatală se pare că a fost la gât, fiindu-i perforată carotida

În timpul audierii, agresorul şi-a recunoscut fapta, însă a spus că nu o regretă. El a fost arestat pentru 30 de zile.


Poliţistul ucis joi noapte în Gara Burdujeni, din Suceava, avea 38 de ani şi era tatăl a doi copii.


El a fost decorat post-mortem de către preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional ”Pentru Merit” în grad de Cavaler.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.