Producătorul prahovean de mobilă Lemet va ajunge la o reţea de 77 de magazine în România, sub denumirea Lem’s, după ce va inaugura vineri un nou showroom în Târgovişte, cu o suprafaţă de 1.300 de metri pătraţi (mp), după o investiţie de 1,2 milioane de lei, a anunţat miercuri compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Reţeaua de magazine Lem’s a fost întotdeauna unul dintre cele mai importante obiective de dezvoltare pentru noi. (…) Planurile noastre de extindere continuă, cu atingerea celor mai importante oraşe din România unde nu suntem încă prezenţi”, a declarat director general al Lemet, Alexandru Rizea.

Magazinul Lem’s Târgovişte este cel de-al doilea magazin deschis de producătorul de mobilă în acest an, după cel din Satu Mare. Magazinul din Satu Mare are o suprafaţă de 600 de mp, iar pentru amenajarea acestuia a fost investită suma de 700.000 de lei.

Producătorul prahovean de mobilă a înregistrat, în primele trei luni din acest an, o cifră de afaceri de 76 de milioane de lei din reţeaua sa de magazine Lem’s de la nivel naţional, în creştere cu 3% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Reţeaua de magazine de mobilă Lem’s are o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de aproximativ 70.000 de mp.

Lemet se numără printre jucătorii importanţi din industria mobilei, fiind şi unul dintre angajatorii importanţi, cu peste 1.350 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Brebu a fost infiinţată în 1991 şi se întinde acum pe o suprafaţă de peste 40.000 metri pătraţi. Capacitatea anuală de prelucrare este de circa 3,5 milioane de panouri tip PAL.

Pe piaţa de mobilă, estimată la 700 de milioane de euro în 2015, Lemet concurează cu IKEA, Casa Rusu, Mobexpert, kika, Elvila şi alţi jucători mai mici.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.