Serialul-thriller ”Absenţa/ Absentia”, despre o agentă FBI dispărută timp de şase ani, va avea premiera în toamna acestui an la AXN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Despre acest serial, producţie originală AXN, postul de televiziune spune că este istorie pură a supravieţuirii, o mărturie în imagini a durerii pierderii memoriei şi a personalităţii. 

Actriţa de origine sârbo-croată Stana Katic joacă rolul principal în serialul care are zece episoade şi care a fost filmat în întregime în Bulgaria, cu figuraţie majoritar locală.

În timp ce urmăreşte unul dintre cei mai cunoscuţi criminali în serie, agenta FBI Emily Bryne (Stana Katic) dispare fără urmă şi este declarată moartă. Şase ani mai târziu, este găsită într-o cabină în pădure, abia supravieţuind, fără vreo amintire despre ce i s-a întâmplat. Când se întoarce acasă, află că soţul său (Patrick Heusinger) s-a recăsătorit şi fiul ei este acum crescut de altă femeie. Emily Bryne va fi implicată într-o nouă serie de crime.

Un prim trailer a fost lansat miercuri. Conceptul lui a fost creat de Peter Mihola, Head of Art & Creative Sony Pictures Television Networks Europa Centrală, iar clipul a fost filmat şi produs în Budapesta.

Filmările pentru trailer au fost făcute noaptea, iar dublura Stanei Katic pentru acest spot este o campioană europeană la scufundări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.