Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, în urma discuţiei pe care a avut-o cu parlamentarii UDMR, că premierul desemnat, Mihai Tudose, le-a prezentat proopunerile pentru completarea programului de guvernare,iar el speră că deputaţii şi senatorii Uniunii Democrate a Maghiarilor din România vor susţine noul Cabinet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am avut o discuţie cu colegii de la UDMR, primul-ministru le-a prezentat câteva propuneri de complementare pentru programul de guvernare actual pe care îl ştiau. Este dorinţa noastră şi politică şi dorinţa guvernamentală de colaborare în continuare cu UDMR-ul. Colegii de la UDMR au rămas în continuare să dezbată şi într-un timp rezonabil o să iasă şi o să spună care este decizia pe care o vor lua, dacă susţin sau nu noul guvern”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă există pericolul ca guvernul Tudose să nu fie votat de o majoritate, liderul PSD a spus: „Eu cred că nu”.

De asemenea, chestionat de unde ia voturile necesare votării guvernului fără susţinerea UDMR, preşedintele Camerei Deputaţilor a susţinut că „o să fie voturi în plus faţă de cele de la moţiune, PSD şi ALDE”. „Noi avem majoritate PSD-ALDE, data trecută când s-a votat guvernul, UDMR a votat cu noi, sperăm să o facă şi sperăm să o facă şi minorităţile”, a conchis Liviu Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.