O alunecare de teren s-a produs, luni, pe o stradă din municipiul Sibiu, în apropierea unui bloc de locuinţe. Un mal de pământ s-a surpat pe o lungime de aproximativ cincizeci de metri, fără a exista victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu au anunţat, luni, că o alunecare de teren s-a produs pe strada Izlazului, din municipiul Sibiu, în apropierea unui bloc de locuinţe.

S-a prăbuşit un mal de pământ pe care era un gard din beton, pe o lungime de aproximativ cincizeci de metri”, a declarat Elena Welter.

Potrivit acesteia, nu s-au înregistrat victime, dar mai multe echipaje de poliţişti şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) s-au deplasat la faţa locului.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Silviu Albişor, a precizat că se evaluează situaţia pentru a stabili măsurile care se impun, fiind anunţat Serviciul pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Sibiu şi Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu pentru gestionarea situaţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.