Muncitorul prins sub un mal de pământ în timp ce săpa un şanţ în localitatea nemţeană Negreşti a fost recuperat în condiţii de siguranţă de către pompieri după două ore de intervenţie. Bărbatul a ajuns cu un echipaj medical de terapie intensivă mobilă la spital, fiind posibil să aibă o fractură la picior, însă fiind în afara oricărui pericol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii din Neamţ au reuşit să-l salveze pe muncitorul acoperit, joi după-amiază, de un mal de pământ în localitatea Negreşti, după aproximativ două ore de intervenţie. Bărbatul ar fi suferit o fractură la un picior, în condiţiile în care bărbatul era în genunhi şi cu picioarele desfăcute atunci când malul de pământ s-a prăbuşit peste.

”Operaţiunea s-a încheiat cu succes, în condiţiile în care victima a fost extrasă fără leziuni care să-i pună viaţa în pericol. De altfel, pe toată durata intervenţiei, bărbatul a comunicat cu echipajele de salvare, fiind momente în care şi-a îndepărtat cu una din mâini pământul din jurul său”, a declarat, joi, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Adrian Rotaru.

Scos de sub pământ după ce, iniţial, fusese acoperit până la gât, muncitorul a primit îngrijiri medicale la locul incidentului, după care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ cu un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Poliţia şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Neamţ au declanşat anchete în acest caz pentru a stabili în ce condiţii muncea bărbatul la o reţea de apă şi canalizare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.