Un şofer de 26 de ani, care conducea o maşină înmatriculată în Anglia, a fost amendat de către autorităţile din Vama Albiţa cu suma de 33.000 de lei, după ce vameşii i-au găsit ascunse în bagajele personale, printre haine, 300 de comprimate de anabolizante aflate pe lista substanţelor interzise.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de frontieră vasluieni şi vameşii din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit 300 de comprimate de anabolizante ascunse în bagajele unui şofer român, în vârstă de 26 de ani, în momentul în care acesta încerca să le introducă în ţară din Republica Moldova.

Pastilele, aflate pe lista celor interzise în România, au fost găsite de către autorităţile vamale în urma percheziţiilor făcute în baza profilului de risc la frontieră.

”Bărbatul, care conducea un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, avea ascunse acele substanţe printre hainele din bagajele sale personale. Întrucât legea nu-l obligă, nu a dorit să precizeze de unde a achiziţionat comprimatele, şi nici unde urmau ca acestea să ajungă”, a declarat, joi, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Vaslui, Irina Mirică.

Autorităţile vamale au decis confiscarea întregii cantităţi de anabolizante, precum şi amendarea cu 33.000 de lei a tânărului de 26 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.