Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a transmis sâmbătă un mesaj, cu ocazia Congresului liberalilor, în care i-a îndemnat să-i voteze pe „cei mai vrednici şi devotaţi” membri ai partidului, astfel încât să fie condus bine şi să nu uite niciodată că fac parte dintr-o formaţiune care şi-a slujit ţara în momentele ei de cumpănă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vă îndemn să votaţi pe cei mai vrednici şi devotaţi liberali în fruntea partidului, în aşa fel încât ca el să fie bine condus. Vă mai rog să nu uitaţi nicio clipă că sunteţi membri ai unui istoric partid care şi-a slujit mereu ţara în momentele ei de cumpănă şi mai ales să sunteţi urmaşii marilor noştri Brătieni. Aşa să vă ajute Dumnezeu!”, se arată în mesajul lui Mircea Ionescu Quintus, citit de liberalul Virgil Guran.

Preşedintele de onoare al PNL le-a mai urat liberalilor „să trăiască mai mult decât el şi să devină mai înţelepţi decât el”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.