Poliţistul Marian Godină a postat pe contul său de Facebook imagini în care poliţistul lovit de Cristian Boureanu ripostează şi îi dă acestuia un pumn, comentariul lui Godină fiind că reacţia colegului său a fost "proporţională şi corectă" şi că "aşa trebuia răspuns".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pentru cei care spuneau că poliţistul nu a avut nicio reacţie şi că a fost prea blând. Urmăriţi finalul. A avut reacţie sau nu? Eu zic că a fost o reacţie proporţională şi corectă. Mie, unul, mi-a făcut ziua mai frumoasă. Bravo, colegule! Aşa trebuia răspuns!", scrie Godină, postând imagini din seara incidentului în care a fost implicat fostul parlamentar Boureanu.

În imagini se vede cum, după ce este lovit în zona inghinală de Cristian Boureanu, poliţistul îl loveşte pe acesta în zona feţei.

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv sâmbătă, pentru ultraj, după ce, în 9 iunie, a insultat şi lovit poliţişti care au oprit în trafic maşina în care se afla ca pasager. El a fost audiat timp de opt ore şi, potrivit unor surse, ar fi invocat stări de amnezie.

Procurorii menţionau în referatul cu propunerea de arestare a lui Boureanu că vineri, în jurul orei 01:30, maşina în care fostul deputat se afla ca pasager, pe locul din dreapta-faţă, a fost oprită în trafic de un echipaj de poliţie rutieră pe bulevardul Aviatorilor, în zona restaurantului Pescăruş.

Potrivit procurorilor, Cristian Boureanu "s-a manifestat violent la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, în sensul că l-a ameninţat, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocandu-i leziuni traumatice care pot necesita un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale".

Cristian Boureanu a fost dus la audieri vineri, în jurul orei 16.00, după ce a fost externat de la Spitalul "Floreasca" din Capitală, unde a fost dus în noaptea de joi spre vineri, având un traumatism cranio-cerebral şi o fractură de sinus maxilar, afirmau surse medicale.

De asemenea, la Spitalul "Floreasca" a ajuns şi un poliţist implicat în incident, care însă nu a necesitat internarea.

Conform unor imagini difuzate de Antena 3, Boureanu îi face proşti pe poliţiştii de la Poliţia Rutieră care l-au oprit în trafic şi îi cere prietenei sale să îl filmeze în timp ce îl loveşte pe unul dintre ei şi îi ameninţă pe aceştia cu formule precum: "Te las fără pensie" şi "Îţi sparg faţa".

Poliţiştii au susţinut că Boureanu, care s-ar fi aflat în stare de ebrietate, a fost dus la Spitalul Floreasca după ce i s-ar fi făcut rău în timpul audierilor, el fiind transportat la unitatea medicală cu o ambulanţă SMURD. 

Cristian Boureanu a mai fost implicat într-un incident în septembrie 2016, când şi-a bătut fiica pe stradă, fiind cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.