Mai multe străzi şi gospodării din judeţul Giurgiu au fost inundate, joi, în urma unei ploi torenţiale, pompierii intervenind cu motopompe pentru evacuarea apei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pompierii din Giurgiu au fost solicitaţi să intervină în mai multe localităţi din judeţ, unde străzi şi curţi au fost inundate.
 
Astfel, au fost afectate trei curţi şi o stradă din localitatea Joiţa, precum şi un sens giratoriu din Adunaţii Copăceni.
 
 
De asemenea, mai mulţi copaci sau crengi au căzut pe DN 6, în localitatea Buda, fiind necesară intervenţia echipajelor de pompieri.
 
Judeţul Giurgiu s-a aflat, joi după-amiază, sub atenţionare cod portocaliu de ploi, fiind înregistrate descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină.
 
Şi pompierii din judeţul Dâmboviţa au fost solicitaţi să intervină pentru evacuarea apei dintr-un beci din comuna Voineşti.
 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.