Teatrul Excelsior Bucureşti participă cu patru spectacole la cea de-a XV-a ediţie a festCO - Festivalul Comediei Româneşti: "#EmojiPlay" - un spectacol de teatru coregrafic semnat de Gigi Căciuleanu, în secţiunea Concurs, iar celelealte trei - "iHamlet", "TeenSpirit", "With a Little Help from My Friends" sunt înscrise în secţiunea Teatru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Selecţia este realizată de criticul de teatru Alice Georgescu.

Aşa cum l-a gândit Gigi Căciuleanu, "#EmojiPlay” îmbină, în mod aparent ludic, un limbaj tri-dimensional (cel al dansactorilor) cu vizuala şi strania lume bi-dimensională a acestor "metafore”, numite "emoji”. Creatorul spune că spectacolul s-ar putea intitula şi "Do You speak Emoji?” - o întrebare pe care şi-o pune din în ce mai multă lume şi la care răspund cei mai tineri locuitori ai planetei.

Din distribuţie fac parte dansactorii: Ana Vişan, Irina Strungăreanu, Adrian Nour, Alexandru Călin, în alternanţă cu Bianca Bor şi Vlad Troncea.

Scenografia video şi animaţia sunt realizate de Les Ateliers Nomad, costumele sunt semnate de Corina Boboc, coloana sonoră - Pro-DJ Event, light design - Cristian Petru Simon, asistenţă - Lelia Marcu-Vladu.

Spectacolul este realizat de Teatrul Excelsior în parteneriat cu "Gigi Căciuleanu Romania Dance Company”. "#EmojiPlay” se va juca miercuri, de la ora 19.00, la Teatrul Excelsior. 

Cele trei spectacole cu care Teatrul Excelsior participă în secţiunea Teatru a festCo 2017 sunt programate la sediu după cum urmează: "#TeenSpirit", în regia lui Peter Kerek, pe 28 mai, de la ora 19.00 şi "With a Little Help from My Friends", de Maria Manolescu, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu se joacă pe 29 mai, de al ora 19.00 şi "iHamlet", regizat de Catinca Drăgănescu,  este programat pe 30 mai, de la ora 19.00.

Festivalul Comediei Româneşti - festCO 2017, organizat de Teatrul de Comedie, are loc până pe 4 iunie în mai multe săli de teatru din Bucureşti.

Biletele la spectacolele Teatrului Excelsior pot fi achiziţionate de la casa de bilete a Teatrului sau online de pe site-ul www.bilet.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.