Deputatul PSD Victor Ponta a declarat joi, la Parlament, că nu a prea înţeles ce s-a întâmplat în partid cu privire la legea graţierii, dar este cert că această situaţie face rău PSD. El a ţinut să precizeze că nu a fost consultat în niciun fel şi nu este nici abilitat să vorbească în numele formaţiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu fac parte nici din conducerea PSD, nici nu sunt consultat în momentul deciziilor şi nici nu sunt abilitat să vorbesc în numele lor. Nu ştiu ce au decis şi de ce au decis. Nu am prea înţeles tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Mă uit şi aflu de la televizor”, a precizat Victor Ponta, întrebat ce s-a întâmplat în PSD, având în vedere poziţionările cu privire la legea graţierii.

Întrebat cui ajută această situaţie, deputatul a spus că în niciun caz PSD-ului.

"Cui ajută? Nu ştiu. Cui face rău? PSD-ului normal. Normal că îi face rău PSD-ului. Cine a avut de peirdut? Dee două zile, trei zile avem numai ştiri negative. Mă rog, să sperăm că vor veni şi ştirile pozitive”, a completat Victor Ponta. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.