Traficul rutier pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti a fost reluat, vineri dimineaţă, după ce timp de aproape două ore a fost deviat pe DN 65, din cauza unui accident în care au fost implicate şase autovehicule, fără să existe persoane rănite. Accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, şoseaua fiind acoperită cu polei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat pentru News.ro că şase autovehicule au fost implicate într-un accident produs pe breteaua de la intersecţia autostrăzii Bucureşti-Piteşti cu DN 65, respectiv coborârea care intră în municipiul Piteşti.

În urma tamponării dintre cele şase autovehicule, nu au existat persoane rănite.

Accidentul s-ar fi produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, şoseaua fiind acoperită cu polei.

Zamfir a precizat că se va verifica dacă administratorul de drum a intervenit corespunzător pentru menţinerea şoselei în condiţii de siguranţă.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti a fost reluat pe sensul către Piteşti. Circulaţia a fost deviată pe DN 65, prin Piteşti, aproape două ore, din cauza accidentului.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să mărească distanţa în mers între autovehicule, să reducă viteza şi să nu bruscheze comenzile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.