Radio România Cultural a lansat campania ”Scrie de mână!”, care se va desfăşura până în luna iunie, cu rolul de a le aminti ascultătorilor frumuseţea scrisului caligrafic, postul de radio urmând să difuzeze în cadrul emisiunii ”Espresso”, de luni până vineri, în intervalul orar 07.15 - 09.00, poveşti ale unor autori celebri care şi-au scris operele cu stiloul, precum şi scrisori de dragoste care au marcat cursul istoriei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul emisiunii ”Espresso” vor fi difuzate, de asemenea, poveşti personale puse pe hârtie de ascultătorii postului, informează Radio România Cultural.

În fiecare zi de luni va avea loc şi un concurs, iar cei car vor să participe trebuie să trimită pe adresa de e-mail a emisiunii o fotografie cu un mesaj scris de ei de mână în care răspund la întrebarea ”De ce ascultaţi Radio România Cultural?”.

Ascultătorii care vor participa la această campanie pot câştiga, prin tragere la sorţi, câte o casetă cadou cu un stilou şi o călimară cu cerneală marca Parker - partener al campaniei.

”Vinilul nu a fost condamnat să treacă în banca istoriei după apariţia casetei, CD-ului sau USB-ului. Ebook-urile nu stau la fel de elegant în bibliotecă, aşa cum se întâmplă cu cărţile clasice. Stiloul este o bijuterie, asemenea ceasului, iar scrisul cu acest instrument trebuie să redevină un gest intim şi rafinat. Sunt fericit că Radio România Cultural şi Parker România fac această pledoarie pentru întoarcerea la eleganţă”, a spus Radu Croitoru, managerul Radio România Cultural.

Postul Radio România Cultural este singurul post de radio cu acoperire naţională în FM, care produce programe exclusiv culturale, difuzând producţie originală culturală şi informaţie din toate zonele culturii, la nivel naţional şi internaţional.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.