Suspectul acuzat că a ucis o tânără în vârstă de 24 de ani pe care a împuşcat-o în cap şi a tras cu pistolul asupra unui alt bărbat pe care l-a rănit a fost identificat, fiind un bărbat de 38 de ani, din Oradea, dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră. El este căutat de către poliţiştii din Bihor şi din judeţele învecinate, dar şi cu omologii lor din Ungaria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratuilui Judeţean de Poliţie Bihor, bărbatul bănuit că ar fi fost implicat în evenimentele produse, miercuri, la Oradea, în urma cărora o tânără a fost împuşcată mortal şi un alt bărbat a fost rănit a fost identificat şi se numeşte Adrian Hladii, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Oradea. Bărbatul are 1,73 m înălţime, constituţie robustă, păr negru, ochi căprui şi nu se cunosc detalii despre îmbrăcămintea pe care o poartă.

"Poliţiştii bihoreni desfăşoară ample operaţiuni de căutare a sa. Acesta a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră, poliţiştii bihoreni au luat legătura cu colegii din toate judeţele învecinate şi cu omologii din Ungaria, au fost instalate filtre în trafic, se efectuază scotociri, la operaţiunile desfăşurate pentru prinderea sa participând şi echipe de poliţişti însoţite de câini de urmă. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!”, se arată în comunicatul Inspectoratuilui Judeţean de Poliţie Bihor.

Potrivit sursei citate, în acest caz se fac ample cercetări şi investigaţii de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, sub directa coordonare a procurilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Tânăra de 24 de ani a fost împuşcată mortal, iar bărbatul asupra căruia au fost trase mai multe focuri de armă a fost rănit, faptele petrecându-se miercuri, într-un cartier din Oradea, agresorul fiind un bărbat care ulterior a reuşit să fugă de la locul incidentului.

Martorii susţin că agresorul ar fi aşteptat-o pe femeia în vârstă de 24 de ani cu un buchet de flori în faţa locuinţei acesteia şi în momentul în care a văzut-o cu un alt bărbat ar fi izbucnit un scandal. În acel moment, agresorul a tras mai multe focuri de armă şi l-a rănit pe bărbatul cu care era femeia. Ulterior, agresorul a urcat-o pe femeie cu forţa într-un autoturism şi a fugit.

Bărbatul împuşcat a fost transportat la Spitalul Judeţean Oradea şi, potrivit medicilor, nu este în stare gravă, fiind supus unei intervenţii chirurgicale pentru a i se scoate glonţul care rămăsese în omoplat.

Ulterior, femeia din cauza căreia a pornit incidentul şi care fusese răpită de către agresor a fost găsită împuşcată în cap într-un autoturism abandonat la marginea oraşului, pe malul Crişului Repede.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.