Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Adunarea generală a primarilor de municipii, că i-a cerut premierului Sorin Grindeanu ca în legea prevenţiei să fie introdus şi un capitol pentru administraţia locală, astfel încât instituţiile de control care constată disfuncţionalităţi să nu aplice sancţiuni, ci să prezinte un plan de conformare de care aleşii locali trebuie să ţină cont.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În ce priveşte prevenţia, am vorbit mult de Legea prevenţiei. Rog Guvernul, premierul, legea este aproape de final, să introducă şi un capitol pentru administraţia locală. Cât e cerut acest lucru, ca la un om de afaceri instituţiile de control vină, să constate, fără să aplice măsură punitivă, de ce nu se poate face acelaşi lucru şi pentru administraţia locală?”, a afirmat preşedintele PSD.

Liviu Dragnea a explicat că „instituţiile de control ar trebui să constate disfuncţionalitatea, să prezinte un plan de conformare şi în acea perioadă primarul, preşedintele de CJ să se conformeze”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.