Net Shape, furnizor de servicii wireless şi telecom lansează Oaierless.ro, magazin online cu soluţii wireless pentru mediul de business, dar şi pentru cei care-şi doresc acasă o reţea Wi-Fi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Magazinul oferă soluţii wireless pentru cele mai diverse aplicaţii, de la routere wireless, controllere sau Acces Pointuri, până la cele mai inovative soluţii Smart Home (camere IP, range extendere, prize inteligente sau gadget-uri Wi-Fi).

De asemenea, serviciile oferite acoperă toate fazele unui proiect - măsurare spectru radio, planning reţea wireless, instalare, monitorizare şi furnizare de date analytics privind activitatea din respectiva reţea.

Brandurile ce se regăsesc în oferta Oaierless.ro au fost selecţionate pentru a putea susţine proiecte şi aplicaţii Wi-Fi dintre cele mai diverse, iar achiziţiile făcute prin magazinul online Oaierless.ro sunt dublate de consiliere tehnică şi suport permanent din partea unei echipe dedicate. Pentru uşurarea procesului de achiziţie, magazinul propune o serie de aplicaţii (formulare) prin care poate fi estimată soluţia potrivită pentru fiecare proiect în parte. 

Pentru mediul de business sunt oferite servicii integrate ce pot contribui la fidelizarea clienţilor – soluţii smart wifi capabile să faciliteze comunicarea ofertelor şi promoţiilor prin campanii de newslettere dedicate şi SMS marketing.

"Serviciul Smart Wifi poate fi integrat în orice setup wireless instalat de Net Shape şi devine activ instantaneu. Gestionarea serviciului se face printr-un CMS dedicat, extrem de uşor de utilizat. Integrarea cu orice business se face prin sistem modular, existând astfel posibilitatea acoperirii oricăror nevoi de comunicare cu clienţii respectivei reţele wireless, de la construirea unei baze de date prin funcţia Captive Portal şi până la transmiterea de mesaje către clienţii aflaţi în acea bază de date. Soluţia acoperă o multitudine de scenarii, putându-se comunica instantaneu cu noii clienţi dintr-o anumită locaţie, cu clienţii care au revenit în acea locaţie, dar şi cu cei care au frecventat ocazional respectiva reţea wireless. Colectarea datelor se face prin forme neintruzive şi permite utilizatorilor să confirme prezenţa prin conturi de social media, e-mail, număr de telefon etc.", anunţă compania.

Încă din anul 2013, Net Shape este distribuitor de tehnologie wireless de la compania americană Ruckus Wireless – unul dintre jucătorii premium la nivel global.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.