Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui cumpără o parte din aparatura necesară, precum şi mai multe frigidere pentru saloane, din donaţiile făcute de angajaţi prin redirecţionarea către unitatea medicală a 2% din impozitul pe venit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Două din saloanele SJU Vaslui sunt dotate cu frigidere necesare depozitării alimentelor aduse pacienţilor de rude, cumpărate din sume donate de angajaţi, spun reprezentanţii unităţii medicale. 

De asemenea, şi unele aparate medicale au fost achiziţionate de conducerea spitalului din aceiaşi bani strânşi de sindicat din direcţionarea de către angajaţi a 2% din impozitul pe venit.

Suma totală ce va fi investită în spital din donaţiilor angajaţilor, pe anul 2016, se va ridica la peste 11.000 de lei, potrivit sursei citate.

”Până acum, am cumpărat două frigidere pentru saloanele Secţiei de Pneumoftiziologie şi urmează să mai achiziţionăm încă patru pentru secţiile de Boli infecţioase şi Psihiatrie. De asemenea, vom cumpăra aparatură şi echipamente medicale pentru dotarea Secţiei de Recuperare Medicală şi Balneofizioterapie”, a declarat, luni, pentru News.ro, managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.

Tot din banii donaţi de salariaţi conducerea SJU Vaslui a rezolvat, în 2016, problema dezinfectanţilor, odată cu apariţia crizei generate de scandalul Hexi Pharma.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.