O locuinţă din oraşul Sinaia a ars în totalitate, duminică, din cauza unei candele uitate aprinse, pompierii intervenind timp de peste patru ore pentru stingerea flăcărilor. Intervenţia a fost una dificilă, întrucât în zonă nu sunt hidranţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, incendiul a izbucnit duminică, în jurul orelor prânzului, la o locuinţă situată pe strada Mierlelor, în Sinaia.

Iniţial, trei autospeciale ale pompierilor au fost trimise la faţa locului, însă având în vedere că focul se manifesta violent, iar casa fusese cuprinsă în totalitate de foc, încă două echipaje au intervenit.

Acţiunea a fost una foarte dificilă, întrucât în zonă nu sunt hidranţi, iar echipajele de pompieri au fost nevoite să aducă apă.

FOTO: ISU Prahova
FOTO: ISU Prahova

Casa, cu parter şi etaj, având o suprafaţă de 350 de metri pătraţi, a fost distrusă în totalitate. Proprietarul a avut nevoie de îngrijiri medicale în condiţiile în care a făcut un atac de panică atunci când a văzut focul distrugându-i locuinţa.

FOTO: ISU Prahova
FOTO: ISU Prahova

La ora transmiterii acestei ştiri, la peste patru ore de la anunţul incendiului, pompierii au localizat focul, dar continuă să acţioneze pentru a se asigura că nu mai sunt focare.

Din primele informaţii, incendiul ar fi fost provocat de o candelă uitată aprinsă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.