O femeie de 36 de ani a fost găsită moartă, iar fiul acesteia în vârstă de 11 ani cu o rană la umăr, ambii fiind înjunghiaţi. Procurorii prahoveni au deschis dosar de cercetare şi îl caută pe autorul presupusei crime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii şi procurorii din Ploieşti au deschis dosar de cercetare şi îl caută pe autorul unei crime după ce, luni dimineaţă, o femeie în vârstă de 36 de ani şi fiul acesteia în vârstă de 11 ani au fost găsiţi înjunghiaţi, femeia fiind moartă, iar copilul rănit.

Potrivit unor surse judiciare crima a avut loc în locuinţa femeii din cartierul Mihai Bravu, din Ploieşti, iar anchetatorii au un cerc de suspecţi în acest caz.

Echipajele medicale de la Serviciul de Ambulanţă Prahova sosite la faţa locului au constatat decesul mamei, care fusese înjunghiată în torace şi abdomen şi avea şi leziuni cranio-cerebrale.

Fiul femeii, care a fost înjunghiat în umăr, a fost dus la Spitalul de Pediatrie, unde este internat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.