Cea de-a şaptea ediţie a proiectului British Documentary va avea loc, în fiecare zi de luni, de la ora 19.00, în perioada 13 februarie - 3 aprilie, la Studioul ”Horia Bernea” al Muzeului Naţional al Ţăranului Român.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Selecţia British Documentary aduce în faţa publicului cele mai bune documentare britanice din ultimii ani, reprezentative atât din punctul de vedere al conţinutului, cât şi al calităţii cinematografice, multe dintre filme având un palmares impresionant, incluzând premii Sundance, BAFTA şi nominalizări la Festivalul de Film Documentar Grierson.

Primul film din seria de nouă producţii documentare este ”Războiul cuvintelor: soldaţii-poeţi de la Somme/ War of Words: Soldier-Poets of the Somme” (2014), de Sebastian Barfield, narat de Michael Sheen.

În ultima zi a British Documentary, pe 3 aprilie, vor rula peliculele ”Străinul de pe pod/ The Stranger on the Bridge” (2015), de Sam Forsdike, şi ”Teritoriu/ Territory” (2015), de Eleanor Mortimer.

Documentarele sunt subtitrate în limba română. Accesul este liber şi se face în limita locurilor disponibile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.