Peste 20.000 de oameni s-au adunat, la ora transmiterii acestei ştiri, în Piaţa Victoriei din Timişoara, la protestul de pe platoul din faţa Operei, iar printre protestatari se numără şi membri ai unor ansambluri de percuţie. În momentul în care în Piaţa Victoriei a fost făcut anunţul că premierul Sorin Grindeanu va propune abrogarea ordonanţei de urgenţă, manifestanţii au început să fluiere şi să aplaude.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Peste 20.000 de oameni sunt adunaţi la Timişoara, în Piaţa Victoriei, pentru a protesta faţă de Guvern, după ce oamenii au sosit în centrul oraşului din mai multe cartiere din oraş.

Printre protestatari se regăsesc şi mai mulţi membri ai ansamblurilor de percuţie de la Filarmonica ”Banatul ” din Timişoara şi de la Opera Română din Timişoara.

Ei au fost chemaţi pe scările de la intrarea în clădirea Operei şi au început să bată puternic în instrumente.

În momentul în care în Piaţa Victoriei a fost făcut anunţul că premierul Sorin Grindeanu va propune abrogarea manifestanţii au început să fluiere şi să aplaude.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.