Producătorul de materiale construcţii Patru Mâini, fosta Baumix, a anunţat vineri pe pagina sa de Facebook că, dacă Guvernul abrogă în maximum opt zile Ordonanţa de Urgenţă privind modificarea codurilor penale, va dona materiale pentru reconstrucţia şi renovarea penitenciarelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cu cât mai repede, cu atât mai multe penitenciare vor fi modernizate”, a precizat compania, controlată de omul de afaceri Augustin Russu.

Compania Patru Mâini este un producător român de materiale de construcţii şi integrator de servicii şi soluţii pentru personalizarea caselor. Compania a fost înfiinţată în 2003 sub denumirea Baumix.

Din 2007, Baumix a început un proces cu firma Baumit, care a contestat marca Baumix, deoarece erau foarte apropiate ca denumire. 

În acest context, producătorul de materiale de construcţii şi-a schimbat denumirea în Patru Mâini, procesul de rebranding vizând repoziţionarea gamelor de produse din portofoliu.

În 2015, Baumix a intrat în insolvenţă, la propria cerere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.