O fostă candidată din reality-show-ul "The Apprentice" care l-a acuzat pe Donald Trump de comportament sexual abuziv îl dă în judecată pe preşedintele-ales pentru ”defăimare”, cu trei zile înainte de învestire, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Summer Zervos, în vârstă de 43 de ani, l-a acuzat pe Donald Trump că a sărutat-o şi a atins-o împotriva voinţei sale, într-o cameră de hotel, în urmă cu zece ani.

”Am formulat de asemenea un cap de acuzare de stres emoţional” în plângere, a declarat avocata sa Gloria Allred, marţi, într-o conferinţă de presă la Los Angeles şi a notat că clienta ei a trecut cu succes un test cu detectorul de minciuni.

Ea a spus că Zervos a fost ”supusă unor avansuri nedorite” din partea lui Trump şi că acesta a negat ulterior acuzaţiile, susţinând că ”nu a invitat-o vreodată pe domnişoara Zervos în camera sa de hotel” şi că aceste ”evenimente nu au avut loc vreodată”.

În plângere, depusă la New York, se arată că Trump s-a folosit de poziţia sa de personalitate de prim-plan ”pentru a o denigra pe domnişoara Zervos şi pe alte femei” şi pentru a le ”provoca daune în mod intenţionat”, a continuat Allred.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.