Premierul învestit Sorin Grindeanu a calificat acuzaţiile PNL cum că ar conduce ”guvernul personal al lui Liviu Dragnea” drept ”lucruri forţate” şi a menţionat că ramâne ca ”viitorul să-i întărească spusele”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am văzut foarte multe lucruri în aceste zile şi pot să vă sun că suntem un guvern politic, un guvern al unei coaliţii PSD-ALDE. La componenţa Guvernului, pe partea PSD, am lucrat împreună cu domnul preşedinte Liviu Dragnea şi nu doar. Toate aceste lucruri mi se par forţate, dar rămâne viitorul să-mi întărească spusele de acuma”, a declarat Sorin Grindeanu.

Întrebat despre cât de sustenabile sunt măsurile din programul de guvernare în condiţiile în care opoziţia susţine că ele nu pot fi puse în practică, Grindeanu a precizat că îşi doreşte să poată să facă toate lucrurile pe care le-a amintit în discursul susţinut în plenul parlamentului.

”Noi avem un scandenţar foarte bine pus la punct pe care îl vom urmări. Aşa cum se urmărea scadenţarul pentru aderarea la Uniunea Europeană până în 2007, în acelaşi mod vom urmări acest scadenţar pe fiecare minister în parte, pe fiecare trimestru, fiecare lună, fiecare săptămână, astfel încât tot ceea ce am promis cetăţenilor în discurs să se şi întâmple. Asta e menirea politicienilor: ca ceea promit trebuie să şi realizeze”, a mai adăugat Sorin Grindeanu după ce a primit votul de învestitură al Parlamentului.

Guvernul Sorin Grindeanu a primit votul de învestitură din partea celor două Camere ale Parlamentului.

Parlamentarii au acordat încrederea cabinetului cu 295 de voturi ”pentru” şi 133 ”împotrivă”, potrivit rezultatului votului anunţat în plenul reunit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.