Actorii Drew Barrymore, Laura Dern şi Jeffrey Dean Morgan se numără printre prezentatorii galei Globurilor de Aur 2017, alături de nume ca Goldie Hawn şi Nicole Kidman, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Drew Barrymore a fost nominalizată de trei ori la Globurile de Aur, primind trofeul pentru cea mai bună actriţă într-o miniserie de televiziune, în 2009, pentru rolul din ”Grey Gardens”.

Laura Dern a fost nominalizată la Globurile de Aur atât pentru filme artistice, cât şi pentru cele de televiziune. În 1992, a primit o nominalizare pentru cea mai bună actriţă, pentru rolul din drama ”Rambling Rose”, iar în ceea ce priveşte munca sa în producţii TV, ea a fost selectată de patru ori la categoria cea mai bună actriţă.

Jeffrey Dean Morgan este cunoscut pentru partitura sa din serialul ”The Walking Dead”. Actorul nu a primit încă nicio nominalizare la Globurile de Aur, însă a câştigat Critics’ Choice Television Award pentru cel mai bun actor invitat într-un serial, în 2016.

Barrymore, Dern şi Morgan se vor alătura celorlalţi doi prezentatori anunţaţi până în prezent - Anna Kendrick şi Steve Carrell.

Alţi prezentatori anunţaţi vineri de organizatori sunt: Priyanka Chopra, Matt Damon, Viola Davis, Brie Larson, Diego Luna, Sienna Miller, Mandy Moore, Timothy Olyphant, Chris Pine, Eddie Redmayne, Zoe Saldana, Amy Schumer, Sylvester Stallone, Justin Theroux, Milo Ventimiglia, Sophia Vergara şi Reese Witherspoon.

Cea de-a 74-a gală a Globurilor de Aur va avea loc pe 8 ianuarie şi va fi găzduită de Jimmy Fallon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.