Foştii internaţionali Gheorghe Hagi şi Cosmin Contra s-au declarat şocaţi de vestea decesului fostului lor coleg de la echipa naţională, Daniel Prodan, ei postând mesaje în acest sens pe reţelele de socializare. Mai multe cluburi din Liga I au transmis condoleanţe familiei lui Prodan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu pot să cred... Rămas bun, Didi Prodan!", a scris Gheorghe Hagi pe Facebook, mesaj pe care tehnicianul l-a postat şi în limba engleză: "I'm in shock... Rest in peace, Daniel Prodan!"

Cosmin Contra a scris pe Twitter un mesaj despre prietenul său Daniel Prodan: "M-am trezit cu o ştire teribilă. A plecat dintre noi Daniel Prodan, fostul meu coleg si prieten. Să te odihneşti în pace, prietenul meu".

Cluburile CFR Cluj, FC Viitorul, Gaz Metan Mediaş şi FC Rapid s-au alăturat celorlalte grupări care au postat până acum mesaje de condoleanţe pe Facebook. 

"Daniel Prodan, component al Generaţiei de Aur, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti români, a decedat ca urmare a unui infarct la numai 44 de ani. Este o veste absolut tragică pentru întreg fotbalul românesc, iar clubul de fotbal CFR 1907 Cluj şi întreaga suflare ceferistă transmite pe această cale sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu să îl odihnească!", este mesajul CFR Cluj.

"Clubul FC Viitorul şi Academia de Fotbal Gheorghe Hagi deplâng trecerea prematură în nefiinţă a fostului component al Generaţiei de Aur, Daniel Prodan. Cele două cluburi constănţene transmit sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să te odihnească în pace, Didi!", se menţionează şi pe pagina de Facebook a Academiei de fotbal Gheorghe Hagi.

Gaz Metan Mediaş a postat o fotografie cu Prodan cu mesajul "Odihneşte-te în pace Daniel Prodan!", iar FC Rapid Bucureşti şi-a exprimat regretul după "dispariţia fostului mare fundaş al echipei naţionale a României, Daniel Prodan".

Daniel Prodan a decedat miercuri, la vârsta de 44 de ani, în urma unui infarct.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.