Un incendiu violent a izbucnit duminică după-amiază pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei, într-o zonă cu case, iar mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) intervin la faţa locului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost semnalat un incendiu la o locuinţă din Sectorul 4 cu puţin timp după ora 17.00. S-au deplasat trei autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti - Ilfov, Adrian Marin, pentru News.ro.

Numărul maşinilor de pompieri a fost ulterior suplimentat.

"Era foarte mult fum, ardea acoperişul casei, compusă din parter şi etaj. Într-un final, nouă autospeciale au reuşit să stingă focul. Nu există riscul să se propage şi la alte locuinţe din zonă", a mai spus Adrian Marin.

El a precizat că o femeie a făcut un atac de panică şi a primit îngrijiri de la echipajul SMURD aflat la faţa locului, nefiind nevoie să fie trimisă la spital.

La rândul său, căpitanul Daniel Vasile, de la ISU, a declarat, pentru News.ro, că intervenţia va mai dura cel puţin o oră, pentru că pompierii trebuie să decoperteze complet acoperişul şi să se asigure că grinzile nu se vor reaprinde.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.