Actriţa Shannen Doherty, una dintre protagonistele serialului de televiziune ”Beverly Hills 90210”, diagnosticată cu cancer mamar în 2015, va face chimioterapie şi radioterapie, deoarece boala s-a răspândit în organismul său, informează variety.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După un an şi jumătate de când a fost diagnosticată cu cancer mamar, în februarie 2015, Shannen Doherty a dezvăluit într-un interviu pe care l-a acordat în emisiunea ”Entertainment Tonight” că boala s-a răspândit în organismul său.

”Am un cancer mamar care s-a răspândit la nodulii limfatici şi, în urma uneia dintre operaţiile mele, am descoperit că anumite celule canceroase ar fi migrat dincolo de nodulii limfatici”, a declarat cunoscuta actriţă în faţa prezentatoarei Jennifer Peros. ”Aşadar, din acest motiv, voi face chimioterapie, iar apoi radioterapie”, a adăugat Doherty.

În mai, vedeta americană, în vârstă de 45 de ani, a suportat o mastectomie simplă. Ea spune că nu acea operaţie a reprezentat ”partea cea mai grea”.

”Necunoscutul este întotdeauna partea cea mai înspăimântătoare. Va funcţiona oare chimioterapia? Va funcţiona oare radioterapia? Va trebui să trec oare încă o dată prin asta sau voi dezvolta un al doilea cancer? Poţi să te obişnuieşti cu orice. Poţi să te obişnuieşti cu durerea, poţi să trăieşti fără un sân. Ce te sperie cel mai mult este grija faţă de viitorul tău şi felul în care viitorul tău îi va afecta pe cei pe care îi iubeşti”, a dezvăluit vedeta americană. 

Săptămâna trecută, Shannen Doherty a publicat o serie de fotografii pe reţeaua de socializare Instagram care o arată în timp ce se tundea şi îşi rădea părul de pe cap. ”După a doua şedinţă de chimioterapie, părul meu era lipsit de luciu, încâlcit, iar după ce l-am pieptănat, a căzut pur şi simplu”, a spus actriţa. 

În acel moment, Shannen Doherty a rugat-o pe mama ei să ia o pereche de foarfeci din bucătărie şi să o tundă.

”M-a tuns în etape. Mai întâi, mi-a făcut o coafură pixie. Apoi, am avut un Mohawk, care este look-ul meu preferat. Apoi, în final, am luat maşina electrică şi m-a tuns de tot”, a adăugat vedeta americană.

Shannen Maria Doherty, născută pe 12 aprilie 1971, este o actriţă americană, producătoare şi scriitoare. A devenit cunoscută pe plan internaţional graţie rolurilor Brenda Walsh din serialul ”Beverly Hills 90210” şi Prue Halliwell din serialul ”Charmed”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.