Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, la Antena 3, că săptămâna viitoare se aşteaptă la un alt val de critici, de la cei care nu se vor mai regăsi pe listele PNL din toamnă, ea explicând astfel atacurile venite în ultima perioadă de la unii liberali, unul dintre aceştia, Mihăiţă Calimente, anunţând de altfel că pleacă din partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dacă vreţi să fiu foarte sinceră, vă spun că săptămâna viitoare ne aşteptăm la un alt val de critici. Toţi cei care nu se vor mai regăsi pe listele PNL din toamnă (...) vor explica ce rău e PNL, ce blondă e Gorghiu, ce costum negru are Blaga şi ce rea e Adriana Săftoiu. În realitate, oamenii de caracter nu fac acest lucru, nimeni nu s-a născut pe o funcţie şi nu are dreptul la o funcţie, dacă partidul nu îl mai vrea”, a declarat Alina Gorghiu.

Copreşedintele PNL a menţionat că nu doreşte să dea nume de parlamentari care nu se vor mai regăsi pe listele din toamnă pentru că este opţiunea filialelor şi fiecare dintre ele îşi face ordine în propria ogradă.

Alina Gorghiu a comentat şi criticile recente ale deputatului MIhăiţă Calimente care, în ziua în care şi-a anunţat plecarea din PNL şi înscrierea în ALDE, vorbea despre ”băsiştii care revin la conducerea PNL”.

”A descoperi după doi ani de zile băsiştii din PNL este o replică care ascunde altceva”, a spus Alina Gorghiu, precizând că îi este drag Mihăiţă Calimente şi nu doreşte să spună mai multe lucruri despre afirmaţiile sale. 

Gorghiu s-a referit şi la congresul PNL cerut de unele voci din partid, precizând că organizarea unui asemenea congres cu câteva luni înainte de alegerile generale va deturna atenţia de la campania electorală. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.