Zeci de străzi şi subsoluri ale unor imobile din Capitală au fost inundate, în mai multe zone din Gara de Nord s-a acumulat apă, din cauza unui scrutcircuit la un tablou electric s-a produs o avarie în reţeaua electrică a gării, iar un copac a căzut peste mai mult maşini, în urma ploii torenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de  Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au primit aproximativ 50 de solicitări de intervenţii pentru scoaterea apei din subsoluri şi locuinţe inundate după ploaia torenţială din ultima oră.

"Acum 30 de minute, în Bucureşti şi Ilfov erau aproape 50 de intervenţii de solicitări şi în aşteptare circa 90-100, la inundaţii. Toate forţele din teren acţionează în beciuri, demisoluri, cu 80 de motopompe, dintre care 50 transportabile şi 30 remorcabile. Din păcate, cantitatea de apă căzută într-un timp scurt a produs aceste inundaţii", a declarat şeful ISU Bucureşti - Ilfov, Flaviu Chiscop.

Copac căzut pe maşini (Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)
Copac căzut pe maşini (Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Au fost inundate imobile de pe strada Neajlovului, strada Grigore Romniceanu, strada Titulescu nr. 80, strada Ioachim Gheorghe nr. 30, strada Năvodari nr. 30-32, precum şi Şcoala nr. 3, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.

Pe Calea Giuleşti s-a acumulat o mare cantitate de apă

La Gara de Nord s-a produs un scurtcircuit la un tablou electric, fiind produsă o avarie în reţeaua electrică.

Un copac de pe strada Roma a fost smuls din rădăcini de furtună şi a căzut peste mai multe maşini parcate, traficul în acea zonă fiind închis.

Copac căzut pe maşini (Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)
Copac căzut pe maşini (Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

În unele zone s-au produs avarii în reţeua electrică, mai multe semafoare fiind nefuncţionale la Gara de Nord, intersecţia Ştefan cel Mare cu Calea Floreasca şi la Piata Victoriei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.