Tehnicianul Albert "Chapi" Ferrer, care l-a antrenat la echipa Cordoba pe Patrick Ekeng, s-a declarat extrem de afectat de decesul fostului său elev, el menţionând că este nedrept ca jucătorul să moară la doar 26 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Veste teribilă decesul fostului meu jucător Patrick Ekeng. La doar 26 de ani. Este nedrept!!! O îmbrăţişare imensă familiei şi prietenilor. RIP", a scris Ferrer pe Twitter.

Patrick Ekeng a jucat la Cordoba din iulie 2014 până la jumătatea sezonului 2015/2016, când a semnat cu Dinamo.

La 26 martie, când a împlinit 26 de ani, Ekeng scria pe WhatsApp că îşi doreşte sănătate. "Mulţumesc, Doamne, pentru încă un an, dă-mi sănătate, tu cunoşti dorinţele inimii mele. Glorie lui Iisus", a fost statusul camerunezului în aplicaţia WhatsApp, conform gsp.ro.

Jucătorul dinamovist Patrick Ekeng a murit, vineri seară, la 26 de ani, după ce s-a prăbuşit pe teren, la meciul cu FC Viitorul. Camerunezul Patrick Ekeng a fost scos de pe teren cu ambulanţa, în minutul 70 al meciului jucat de Dinamo cu FC Viitorul, după ce a căzut fără a fi atins de vreun alt fotbalist.

Ekeng a fost transportat la Spitalul Floreasca, după ce jucătorii au solicitat intervenţia echipelor medicale, iar suporterii de la peluză au deschis porţile să intre salvarea.

Patrick Ekeng s-a născut la 26 martie 1990 la Yaounde. Cariera profesionistă a început-o la Canon Yaounde, apoi a trecut la Le Mans, Lausanne-Sport şi Cordoba, înainte de a fi transferat în iarnă de Dinamo. Mijlocaşul a jucat de şapte ori în naţionala Camerunului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.