Simona Halep şi sportiva slovacă Daniela Hantuchova, cu care românca urma să facă pereche la Miami Open, s-au retras din proba de dublu a turneului de categorie Premier Mandatory, din cauza unor probleme gastrointestinale suferite de jucătoarea din Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele două erau beneficiarele unui wild-card şi ar fi întâlnit în primul tur cuplul Sara Errani/Carla Suarez Navarro (Italia/Spania).

În locul Simonei Halep şi Danielei Hantuchova, în primul tur la dublu vor concura Belinda Bencic (Elveţia) şi Stephanie Vogt (Liechtenstein), informează WTA.

Simona Halep, locul 5 WTA, este programată să evolueze sâmbătă în turul al treilea la simplu la Miami Open, împotriva germanei Julia Goerges, locul 66 WTA, în al treilea meci programat pe terenul 1, într-o sesiune care începe la ora 17.00.

Meciul lui Halep cu Goerges, transmis în direct de Dolce Sport 1, va fi precedat, în sesiunea de dimineaţă de la Miami (ora locală 11.00 - ora 17.00 în România) de două întâlniri la simplu masculin.

Simona Halep este semifinalistă la simplu, la ediţia precedentă a turneului de categorie Premier Mandatory găzduit de Crandon Park, având de apărat 390 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.