Imagini dramatice surprinse la scurt timp după atentatele teroriste care au avut loc, marţi dimineaţă, pe aeroportul din Bruxelles au fost date publicităţii, joi, de presa internaţională, care menţionează că înregistrarea a fost făcută de un taximetrist care îşi căuta fiul, angajat al aeroportului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CNN, taximetristul Francisco Izquierdo a intrat în aeroport la scurt timp după producerea exploziilor pentru a-şi căuta fiul, iar la un moment dat a început să filmeze dezastrul provocat de cele două explozii.

În înregistrare, care durează câteva minute, se poate vedea cum un copil mic plânge lângă ceea ce pare a fi cadavrul mamei sale.

"Imaginile acelea mi-au rămas în minte şi văd fetiţa cum plânge şi iar plânge. Era doar un copilaş", a declarat Francisco Izquierdo.

Taximetristul a precizat pentru CNN că poliţia i-ar fi spus să nu ia fetiţa din acel loc, pentru că ar fi fost mai uşor să fie identificată dacă ar fi rămas lângă mama ei.

Marţi dimineaţă, două explozii au zguduit aeroportul Zaventem din Bruxelles, iar staţia de metrou Maelbeek a fost lovită de o altă deflagraţie. În cele două atentate separate şi-au pierdut viaţa 31 de persoane, iar peste 205 au fost rănite, dintre care câteva zeci sunt în stare critică.

Atacurile au fost revendicate de reţeaua teroristă Stat Islamic.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.